Цікаво, чи Ви добре орієнтуєтесь в англійській граматиці? Перевірте себе на сайті Сергія Нима.
Тест по английской грамматике: 7 коварных вопросов
Выберите наиболее подходящий вариант перевода. Читайте вопросы и ответы внимательно.
Ты не обязан с нами пить.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] You don't have to drink with us. You mustn't drink with us. You can't drink with us. You are already drunk.
Дай мне, пожалуйста, немного воды. У тебя есть вода?
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Give me any water, please. Do you have some water? Give me some water, please. Do you have any water? Give me any water, please. Do you have any water? Give me some water, please. Do you have some water?
И пусть удача всегда будет на вашей стороне.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Кадр из к\ф "Голодные игры" And let's the odds will always are on your side. And may the odds are ever in your side. And may the odds be ever in your favor. And may the odds will ever be in your favor.
Я сделаю ему предложение, от которого он не сможет отказаться.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] I'm gonna ask him an offer he don't refuse. I'm gonna do him an offer he can't refuse. I'm gonna make him an offer he can't refuse. I will do an offer he may not refuse.
Ну, никто не совершенен!
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Well, no ones perfect. Well, nobody are perfect. Well, nobody's perfects. Well, nobody's perfect.
Why are you scared? You must have seen our neighbour's new dog.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Почему ты напуган? Вот бы тебе увидеть новую собаку нашей соседки. Чего ты боишься? Вот бы тебе увидеть новую соседку нашей собаки. Почему ты так напугана? Ты, должно быть, увидела новую собаку нашего соседа. Почему вы так боитесь? Вы, должно быть, увидели новую собаку моей соседки.
I would have killed you, if you had died.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Если ты умрешь, я тебя убью. Если ты умер, значит это я тебя убила. Я умру, если тебя убьют. Если бы ты умер, я бы тебя убила.
Тест по английской грамматике: 7 коварных вопросов